VOORKOM KOOLMONOXIDE PROBLEMEN!

Zoals wij altijd adviseren: plaats een goedgekeurde koolmonoxidemelder en laat uw geiser en/of CV-ketel jaarlijks onderhouden en keuren.

Aanbieding: koolmonoxidemelder incl. plaatsing: € 60,-

Nu een goedgekeurde koolmonoxidemelder, per stuk geleverd en geplaatst € 60,00 inclusief BTW ( het systeem jaarlijks laten controleren).  Het is belangrijk dat u bij vervanging van uw oude CV-ketel of geiser ten alle tijden uw rookgassen laat controleren en vervangen voor de huidige eisen. Ook bij nieuwe systemen plaats ten alle tijden een koolmonoxidemelder.

Bel 0900-0105 voor een afspraak
 

Video:  Koolmonoxide - Onderschat en onbegrepen gevaar

 

"Uit onderzoek van de Onderzoeksraad voor Veiligheid naar koolmonoxideongevallen blijkt dat 46% van de ongevallen gebeurt met een cv-installatie; het merendeel modern en goed onderhouden. Dit wijkt af van het beeld dat vooral oude geisers of slecht onderhouden toestellen te veel koolmonoxide zouden produceren. Verder constateert de Onderzoeksraad in het vandaag gepubliceerde rapport dat periodiek onderhoud aan installaties geen afdoende bescherming vormt tegen koolmonoxideongevallen. De verschillende kwaliteitslabels zoals keurmerken, erkenningen en certificeringen bieden te weinig garantie voor daadwerkelijk professionele aanleg en veilig onderhoud."

Leer hierover meer op de website van NOS.